Hitel felvétel gyorsan

Hitelek felvétele gyorsan, egyszerűen, kényelmesen, akár az otthonából is. Lakáshitel, ingatlanhitel, szabadfelhasználású hitel, folyószámlahitel, A hitel, hitelek jövedelemigazolás nélkül.

Hitel, lakashitel

Lakás hitelek


Szeretne új vagy használt lakást vásárolni vagy építkezni szeretne, hogy végre ne kelljen a szüköknél, vagy albérletben élnie? De mielőtt lakáshitelt vesz fel, nagyon fontos, hogy jól gondoljam meg mennyi pénz van a havi törlesztő részletre. A Magyar Bankok csak hosszú lejáratú lakáshiteleket adnak.
Lehetőség van deviza hitelek vagy forint alapú hitelek felvételére is. Nagyon aprólékos, és megfontolt döntést kell hozni még a hitelfelvétel előtt!

A következő lakás hitel lehetőségek közül lehet választani hazánkban:

1. Banki lakáshitelek
Jellemző hogy legnagyobb magyar bankok mind nyújtanak lakás hitelt. A lakás hitel konstrukciók tekintetében érdemes megtekinteni az aktuális ajánlatokat. Hátrányuk, hogy a kis pénzű személyek, családok esetében csak hosszú 15,20-30 éves futamidő lehetséges. Ami eléggé bizonytalaná teheti az életüket, mivel a magyar munkavállalók többsége azért nem érzi magát biztonsnak a munkahelyét.

2. Devizaalapú lakáshitelek
Hasonlóan a banki lakás hitelekhez itt is nagyobb bankok ajánlatát érdemes megtekinteni, de már vannak szakosodott hitelintézmények is akiknél előnyösebb konstrukció is lehetséges az ügyfél számára. A deviza első sorban euró, svájci frank pénznemekre értendő.

3. Jelzálog lakás hitelek
Mint ami a nevében is benne van zálogosítani kell valamilyen ingatlant vagyis, fedezetként kell adni azt. Ez elég kockázatos is lehet, de azok akiknél biztos a jövedelem, azok bízvást belevághatnak. Tanácsoljuk a nagyon körül tekintő szerződés kötést és kalkulációt a családi, vagy személyes bevétel és kiadások tekintetében.

4. Lakáspénztárak
Mint az egyik legjobb lakás előtakarékossági lehetőség. Fiatal családosoknak és olyan személyek részére ajánlatos akik nem rendelkeznek nagyobb tőkével. Ezt a lakás hitelt segítő lehetőséget csak néhány speciális hitelező intézmény szolgálatatja.

1 megjegyzés:

R.T írta...

http://credithill.eu/