Hitel felvétel gyorsan

Hitelek felvétele gyorsan, egyszerűen, kényelmesen, akár az otthonából is. Lakáshitel, ingatlanhitel, szabadfelhasználású hitel, folyószámlahitel, A hitel, hitelek jövedelemigazolás nélkül.

Hitel-hitelfelvetel-nyugdijas hitelek

Nyugdíjas hitelek. Régebben egyáltalán nem vehettek fel hitelt a nyugdíjasok. Ez főleg az életkorukból adódó magasabb kockázat miatt nem volt lehetséges. A bankok főleg a nyugdíjasok megtakarított betétjeikre építették ajánlataikat.

De most már lehetőség van nyugdíjas hitelre is. Bár sokkal szigorúbban és drágábban igényelhetőek.

- A pénzintézetek hitelezési szabályzata általában kimondja, hogy az ügyfél, hitelének visszafizetésekor nem lehet több 68-70 évesnél.

- Csak 65 ezer forintos nyugdíj felett lehet hitelért folyamodni.

- A bankok vizsgálják, hogy a nyugdíj mellett a hitelkérelmezőnek van-e más bevétele.

- A pénzintézetek azt is tanulmányozzák, hogy a törlesztő részlet nagysága miként illeszkedik a háztartás költségvetésbe. Összegzik a havi rendszerességgel jelentkező kiadásokat és bevételeket, ellenőrzik, hogy a hitelkérelmező tud-e még egy új költséget finanszírozni.

- Az ügyintézők azt is ellenőrzik, van-e a családnak más hitele, lízingelt-e autót.

- A hitelbírálat során orvosi igazolásokat is kérhetnek az adós egészségi állapotáról, esetleges krónikus betegségeinek súlyosságáról és havi gyógyszerköltségeiről.

- A hitelkérelmezőnek azzal is számolnia kell, hogy bankok a magas életkorral járó kockázat mérséklésére életbiztosítás-kötésre kötelezhetik az ügyfelet.

- Gyakori, hogy a bankok 70 év alatti kezest, adóstársat jelölnek meg feltételként.

Nincsenek megjegyzések: