Hitel felvétel gyorsan

Hitelek felvétele gyorsan, egyszerűen, kényelmesen, akár az otthonából is. Lakáshitel, ingatlanhitel, szabadfelhasználású hitel, folyószámlahitel, A hitel, hitelek jövedelemigazolás nélkül.

Hitel, szabdfelhasznalasu hitel

Szeretné felújítani lakását és még valami kis ajándékkal kedveskedni a családjának, vagy csal sürgősen pénzre van szüksége? A szabadfelhasználású hiteleket erre a célra találták ki, hogy kötöttség nélkül gyorsan, és kedvező kamatozás mellet jusson hitelhez.

A következő szabadfelhasználású hitelek lehetőségek közül lehet választani hazánkban:

Két konstrukció népszerű a hitelezők körében.

Az első mely 6,12 vagy 24 hónapos konstrukcióban vehető igényben, mely havonként kell törleszteni. Itt az adot bank számlájára történő rendszeres fizetés, nyugdíj stb beérkezése arányában számolódik ki a hitel keret. A hitelt egy előzetes elbírálást követ melynek díja néhány ezer forintba kerül. A hitel elbírálat után már kézhez is vehető a hitelezett összeg. A kamtláb magasabb mint a lakashiteleknél, 20% feletti kamatozású.

A második lehetőség mely a hazai hitel felvevők körében A,B,C hitelként lett népszerű. Ebben az esetben nincsen havi törlesztés. Nagyobb kamatozású, de a hitel kiegyenlítését a hitel megszüntetése idejében kell megtörténie. Vagyis akkor kell a számlán annyi pénznek lenni amennyit fel vett. Itt is a rendszeres havi jövedelem stb. érkező pénz arányába kapja meg a hitelező a pénzét.

1 megjegyzés:

R.T írta...

http://credithill.eu/