Hitel felvétel gyorsan

Hitelek felvétele gyorsan, egyszerűen, kényelmesen, akár az otthonából is. Lakáshitel, ingatlanhitel, szabadfelhasználású hitel, folyószámlahitel, A hitel, hitelek jövedelemigazolás nélkül.

Forint alapú hitel gyorsan

Forint alapú hitel gyorsan:

Mintegy 30 hazai pénzintézet hitelkínálatában eddig is megtalálhatók voltak a forint alapú hiteltermékek, melyek közel egy éve egyre kedvezőbb kamatláb mellett igényelhetők a folyamatosan csökkenő jegybanki alapkamatnak köszönhetően.

Az elmúlt időszakban ugyancsak számos pénzintézet vezette be az árazásában referenciakamathoz kötött, forint alapú hiteltermékeit, melyek esetében a kamat hosszútávon kalkulálható, s így a törlesztő részlet előre tervezhető.
Az árazásában referenciakamathoz kötött jelzáloghitelek lakáscélra, adósságrendezésre és hitelkiváltásra egyaránt igénybe vehetők. Igénylésük nincsen jogszabályban meghatározott feltételekhez kötve.

Ennyivel azonban még nem merül ki a forint alapon nyújtott hitelek köre. Lakáscélú tervek megvalósításához állami kamattámogatású hitel is igényelhető, amennyiben új lakóingatlan megszerzésének vagy használt lakás, illetve lakóház korszerűsítésének finanszírozásáról van szó.
Az államilag támogatott lakáshitelek igénylésének azonban vannak jogszabályban meghatározott feltételei,
A hatályos törvények értelmében lakáshitel jelenleg csak Forint alapon igényelhető.A hatályos törvények értelmében szabad felhasználású jelzáloghitel jelenleg csak Forint alapon igényelhető.

A devizahitelek tilalma az ingatlanfedezet bevonása nélkül igényelhető személyi hiteleket nem érinti, jóllehet az ügyfelek többnyire eddig is forint alapon igényelték személyi kölcsöneiket, elkerülve ezzel az árfolyam ingadozásából adódó kockázatokat.

Nincsenek megjegyzések: