Hitel felvétel gyorsan

Hitelek felvétele gyorsan, egyszerűen, kényelmesen, akár az otthonából is. Lakáshitel, ingatlanhitel, szabadfelhasználású hitel, folyószámlahitel, A hitel, hitelek jövedelemigazolás nélkül.

Személyi hitel folyósítása, feltételek

Személyi hitel folyósítása, feltételek

A kölcsön folyósítása a bankok által előírt feltételek teljesülése végeztével egy összegben kerül rá a hitelt felvevő ügyfél bankszámlájára.
Az ügyfél bankszámlája lehet akár lakossági folyószámla melyet a hitel nyújtó banknál vezetnek, ezzel ellentétben vannak bankok ahol elfogadják a hitel igénylő személy bármely pénzintézetnél vezetett lakossági forint bankszámláját.
Személyi kölcsön a bankoktól jelenleg csak forint alapú hitelt lehet igényelni.

A személyi hitelek legfontosabb része, hogy ingatlanfedezet nélkül vehetők igénybe, így nincs szükség és nem is kerül jelzálogjog bejegyzésre. A személyi kölcsönt felvevő rendszeres jövedelme a biztosíték ebben az esetben.
Ezért a hitelkérelem szigorú elbírálás alá esik, ennek során a bank figyelembe veszi a jövedelmi viszonyokat, a munkahely meglétét és a legalább 6 havi munkaviszonyt.

A személyi kölcsönt igénylő esetében fontos az életkor mely legalább 23 éves kell legyen, viszont nem haladhatja meg a 65. életévet. Az adós a lejárati időben nem lehet 70 évesnél idősebb.
A hitel elbírálásakor a bankok vizsgálják, hogy az igénylő nincs - e a BAR listán, ez a tény a hiteligénylés azonnali elutasítását eredményezi.

Nincsenek megjegyzések: