Hitel felvétel gyorsan

Hitelek felvétele gyorsan, egyszerűen, kényelmesen, akár az otthonából is. Lakáshitel, ingatlanhitel, szabadfelhasználású hitel, folyószámlahitel, A hitel, hitelek jövedelemigazolás nélkül.

Hitel aktív BAR listásoknak

Hitel aktív BAR listásoknak:

A jelenlegi gazdasági helyzet nagyon megemelte a BAR listán szereplők számát, sokan sajnos kerültek abba a helyzetbe, hogy az emelkedő részletek miatt nehéz helyzetbe kerültek., nem tudták fizetni, mivel a banki szabályok szigorúak és nagyon rövid határidő áll rendelkezésre az elmaradás rendezésére nem sokan tudják kikerülni a listára kerülést.
Jelen pillanatban egyetlen magyarországi pénzintézet sem tud kínálni hitellehetőséget olyan személynek ,aki aktív BAR listás, esetleg vannak olyan osztrák bankok, akik nem vizsgálják a személy fizetői múltját, hanem a jövedelme a mérvadó, sőt elfogadnak nyilatkozatot olyan mellékjövedelemről, amely például nem szerepel a bankszámlakivonaton, de ezek a hitelek is nagyon nehezen elérhetőek és csak devizaalapon igényelhetők. Az Aktiv Bar listás még ingatlanfedezetű hitel igénylése esetében sem lehet a fedezetül felajánlott ingatlan tulajdonos sem kérelmező, hiteligénylő.
aktiv Bar listás sajnos nem igényelhet: személyi kölcsönt ( még pasziv Bar listás sem igénylehet), lakáscélú hitelt, szabad felhasználású jelzáloghitelt.
A jó hír viszont a passzív BAR listásoknak, akik már legalább 6-12 hónapja törlesztették adósságukat, hogy ők folyamodhatnak hiteligényléshez, számukra már enyhébbek és kedvezőbbek a lehetőségek.

Nincsenek megjegyzések: