Hitel felvétel gyorsan

Hitelek felvétele gyorsan, egyszerűen, kényelmesen, akár az otthonából is. Lakáshitel, ingatlanhitel, szabadfelhasználású hitel, folyószámlahitel, A hitel, hitelek jövedelemigazolás nélkül.

Hitel kezes és fedezet nélkül

Hitel kezes és fedezet nélkül


Ha kezes és fedezet nélküli hitelt szeretne felvenni, akkor erre a legjobb megoldás a személyi kölcsön, A személyi kölcsön igényléséhez nincs szükség sem adóstársra, sem ingatlanfedezetre. A nagy előnye pedig a gyors intézési idő!

A fedezet nélkül adható hitel biztosítéka az adós jövedelme. Tehát mivel nem kerül nagyobb fedezet bevonásra – a bankok a hitel elbírálása során szigorúan vizsgálják a jövedelmet. A jövedelem összegének esetében a legtöbb pénzintézetnél nem elég a mindenkori minimálbért igazolni. A magyarországi bankok, pénzügyi szervezetek esetében legalább nettó 70 ezer forintos jövedelemmel kell rendelkezni a személyi kölcsön igényléséhez. Az is lényeges, hogy milyen tevékenységből származik a leendő adós jövedelme. Amit a bankok biztosan elfogadnak, az a vállalkozásból, alkalmazotti munkaviszonyból származó jövedelem, és a nyugdíj, ha az összeg eléri az elvárt jövedelmet melyet az adott bank előír.



Az is fontos, hogy a munkabérrel rendelkező kérelmező legalább 6 hónapot, a vállalkozói adós pedig minimum 1 teljes lezárt üzleti évet tudjon igazolni jelenlegi munkahelyén.


Határozott idejű munkaszerződéskor a személyi hitel futamideje nem haladhatja meg a munkaviszony lejáratától számított 12 hónapot.



A bankok a kezes és fedezet nélküli hitelek esetében a hitel maximális összegét a jövedelemhez viszonyítva állapítják meg. Ezért legtöbb esetben az igazolt nettó jövedelem 5-6-szorosa lehet a hitel, ám ezt befolyásolhatják a már meglévő hitel törlesztő részlete. Mivel az igényelt személyi kölcsön havi törlesztésének a jövedelem 33%-ába bele kell férni. Ha a már van kölcsöne, akkor a kettő hitel törlesztő részletének bele kell férni a jövedelem meghatározott százalékába.


A jövedelemvizsgálat mellett fontos a BAR vizsgálat. A fedezet nélküli személyi hitel igénylője nem szerepelhet a BAR listán, ez azonnali elutasítást von maga után.


Kezes bevonására csak akkor van szükség ha az igénylő nagyobb hitelösszeget kíván felvenni, mint amennyit jövedelme alapján a bank jóváhagy. Ebben az esetben a kezesnek jövedelem és BAR lista tekintetében ugyancsak meg kell felelnie a banki előírásoknak.

2 megjegyzés:

maria vero írta...

Gyors pénzügyi segítségnyújtás az év végén.

Idén a jelzálogkötelezettségünk csökkent. 10 évre csökkentettük részvételünket 2% -ra. Korábban 3,7% volt. 2018 júliusában kezdtünk el 2 hitelből összesen 900.000 eurót.

E-mail: info@creditfinance-bank.com
Whatsapp száma: +33784505888
Webhely: https://www.creditfinance-bank.com

Clinton írta...

Pénzügyi válságban van, és pénzt keres saját vállalkozásának megkezdéséhez vagy számláinak kifizetéséhez? Mindannyian alacsony típusú, 2% -os kamatozású hiteleket alkalmazunk, e-mailben a (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) vagy a WhatsApp Us webhelyre. a +1 443 281 3404 telefonszámon