Hitel felvétel gyorsan

Hitelek felvétele gyorsan, egyszerűen, kényelmesen, akár az otthonából is. Lakáshitel, ingatlanhitel, szabadfelhasználású hitel, folyószámlahitel, A hitel, hitelek jövedelemigazolás nélkül.

Több tízezret spórolhatsz a folyószámládon.

Havidíj,átutalási díj,pénzfelvételi díj...csak néhány tétel, amit a bankok lelkiismeret furdalás nélkül azonnal felszámolnak. De ezt meg lehet spórolni, legalábbis nagyrészét, hiszen rengeteg banki ajánlat van, csak egy kis odafigyelés kell.

Sőt vannak nulla forintos számlák is. Ami azt jelenti hogy egyáltalán nem kell fizetni a pénzfelvételért,átutalásért, nincs havidíja a számlának. Ilyen a Citi bank egyik számlacsomagja.
Tényleg nulla forintos bankszámláról beszélhetünk, de ahhoz hogy ingyen legyen meg kell felelni 2 apró kritériumnak: 3 millió forintnak kell átlagban havonta lekötve lenni a számlán, vagy havi legalább 150 ezer forintnak kell ráutalva lennie a számlára. Ilyen apróságok.

De az index bővebben is foglakozott ezzel a számlával. rengeteg hasznos hozzászólás van azoktól akik már használtak ilyen számlát, érdemes végig olvasni.
http://index.hu/gazdasag/blog/2009/02/26/bejott_a_nulla_forintos_bankszamla/

Nincsenek megjegyzések: