Hitel felvétel gyorsan

Hitelek felvétele gyorsan, egyszerűen, kényelmesen, akár az otthonából is. Lakáshitel, ingatlanhitel, szabadfelhasználású hitel, folyószámlahitel, A hitel, hitelek jövedelemigazolás nélkül.

Újra lehet devizahitelt felvenni az Otp banknál?

Szeptember- október óta több nagy bank is beszüntette a devizakölcsönök folyósítását. Nagyon nehezen lehetett devizahitelhez hozzájutni. Ezt azzal indokolták, hogy a bankközi devizapiacon nagyon nehezen lehet beszerezni a devizákat.

Az elmúlt hónapokhoz képest stabilabbnak mondható forint- és devizaforrásainak köszönhetően fokozza üzleti aktivitását az ingatlan alapú hitelezés területén az OTP Bank. A felelős hitelezési magatartást szem előtt tartva a bank ismét szélesebb ügyfélkör számára biztosítja a hitelhez való hozzájutást. Most újra lehetőség van a minimál bér hivatalos igazolása után lakás hitelt felvenni, devizában.
A feltétel visszaállításával egyidejűleg azonban - a tervek szerint átmenetileg - felfüggesztésre kerülnek a gyorshitelek.

Minimálbér esetén a hitelösszeg maximum a fedezetként felajánlott ingatlan hitelbiztosítéki értékének - minősítéstől függően - 40-55 %-a lehet.

Nincsenek megjegyzések: