Hitel felvétel gyorsan

Hitelek felvétele gyorsan, egyszerűen, kényelmesen, akár az otthonából is. Lakáshitel, ingatlanhitel, szabadfelhasználású hitel, folyószámlahitel, A hitel, hitelek jövedelemigazolás nélkül.

Banki hitel, gyermekhalál a hitel miatt?

Hitel tartozás-szomorú sors:
Vádemelési javaslattal zárta le a szombathelyi rendőrség, annak a házaspárnak az ügyét, akik tavaly megfojtották kisgyereküket, és öngyilkosságot kíséreltek meg. A szülők mindketten túlélték az esetet. Először mindketten megölték a saját gyereküket, majd utána közösen gyógyszert vettek be, öngyilkossági szándékkal. Az apa magához tért, majd megrettenve kivetette magát a második emeleti lakásuk ablakán. Azt is túlélte. A kiérkező mentők mentették meg az anya életét is.

Tettüket azzal indokolták, hogy 6 millió Ft. lakáshitelt vettek fel, de annak törlesztő részleteit nem tudták fizetni. Már régóta tervezgették hogy kilátástalan helyzetüknek így akarnak véget vetni.

Ez egy nagyon szomorú és elgondolkodtató eset. Vajon mi tud erre rákényszeríteni egy szülőt, hogy saját kezével vessen véget a gyermekének. Borzasztó és elkeserítő, hogy 6 millió forint miatt ilyen megtörténhet egy országban.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Igen szomorú,de megértem! Magam 2008.12.20-tól keresek egy adosságrendező hitelt 1,8 millióra. terheletlen 3,2 milliót érő ingatlanra. Sorra csak becsapnak bankok, brókrek (költségekre is kölcsönt kértem) 3 hónapja 25dkg sós kenyér jut, ha mszomszédok megszánnak néha zsír is. Most 2009.05.25. eljutottam a végső stádiumba. Engem is foglalkoztat az öngyílkosság, de még ezt a terhet is gyerekeimre hagyjam?!!!